Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

06.10.2017

"Conscients del repte": 25 i 26 de novembre, Assemblea General a Tarragona

AGO 2016 a Manresa

Ja està convocada la 41a Assemblea General Ordinària (AGO) de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya sota el lema «Conscients del repte» que tindrà lloc a la ciutat de Tarragona el 25 i 26 de novembre.

Si estàs correctament afiliat com a cap en actiu o si vas fer de cap el curs anterior encara que hagis plegat; avui, divendres 6 d'octubre de 2017 rebràs la 1a convocatòria per correu electrònic amb la data, la ubicació i els punts de l'ordre del dia provisional.

L’Assemblea General Ordinària (AGO) de MEG és l’òrgan de govern més important de l’entitat que es reuneix una vegada a l’any amb caràcter ordinari, i les vegades que siguin necessàries de manera extraordinària.

L’AGO la integren totes les persones afiliades de MEG, majors d’edat i que tinguin algun càrrec dins d'un agrupament, demarcació/sector o equip general. Tots els caps que hagin estat afiliats abans de l'enviament d'avui tindran condició de socis i sòcies i per tant, disposaran d'un vot personal i intransferible. Tots els assembleistes tenen dret a paraula així com a formular els seus precs i preguntes a la resta de l’Assemblea General durant el plenari.

És important assistir a l'Assemblea, perquè allí es decideix com funciona MEG. Alhora, una bona assistència a les assemblees contribueix a la bona salut democràtica de l'associació.

Ja tens disponible, també, la web de l'assemblea, a on aniràs trobant tota la informació, també a nivell logístic de l'Assemblea i del cap de setmana.

El cap de setmana de l'AGO és molt més que el plenari. És el moment en què tots els i les caps i responsables associatius ens trobem i compartim vivències. Per aquest motiu, la Demarcació de Tarragona està organitzant activitats per a tots i totes durant el dissabte a la nit. Hi haurà un sopar i una vetlla a on es vol reflexionar sobre les nostres contradiccions i les nostres esperances. Després hi haurà una batalla entre Punxa Discos escollits per les demarcacions. Tot plegat organitzat i coordinat pels agrupaments i els equips de demarcació.

Enguany també es col·laborarà amb el projecte Una finestra al món, un projecte educatiu d'intercanvi d’experiències educatives als campaments de refugiats sahrauís de la ciutat de Tarragona. Es demanarà que es porti material escolar i esportiu.

T'ho perdràs?


 


Etiquetes

Comparteix