Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

03.11.2017

Accessibles la documentació i les preinscripcions de l’#agoMEG 2017

Avui s'ha enviat la segona convocatòria a l'Assemblea General Ordinària de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya 2017 a caps i responsables associatius i se n’han obert les preinscripcions.

La segona convocatòria enllaça a la documentació oficial que es sotmetrà a votació a l’Assemblea (penjada a l’Espai del Cap) i informa sobre els horaris del cap de setmana, les activitats, els espais, etc. de l'AGO 2017 "Conscients del repte!".
 
És important que els i les assembleistes treballin prèviament aquesta documentació que se sotmetrà a votació per tal de preparar la seva participació i que aquesta sigui de qualitat.

El formulari de preinscripció també està disponibles des d’avui. Les preinscripcions permeten a l'organització tenir una millor previsió dels àpats i espais per dormir. Feu clic aquí per preinscriure-us-hi a l'Assemblea General Ordinària fins el 15 de novembre.

Recordeu que el plenari de l'Assemblea tindrà lloc diumenge 26 de novembre al Palau de Congressos de Tarragona. Aquí pots consultar l'Ordre del dia.

El dia abans, dissabte 25, hi haurà una sèrie d'activitats organitzades per la Demarcació de Tarragona i els seus agrupaments.

Trobareu tota la informació de l'AGO al web www.escoltesiguies.cat/assemblea i també a les xarxes socials amb el hashtag #agoMEG.


Etiquetes

Comparteix