Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

26.11.2017

Calendari 2018, dotze mesos d'escoltisme i guiatge!

Calendari escolta i guia 2018

​Vols encetar un any més amb molta energia i il·lusió escolta? Doncs no et quedis sense el calendari 2018 de l’escoltisme i guiatge!

Aquest calendari 2018 ens porta fotografies de l’essència més escolta: excursions, natura, campaments, activitats, gresca, amics i amigues, etc. I és que ens falten mesos de l’any per poder il·lustrar tot el que ens caracteritza als escoltes i guies!

Enguany podràs guarnir les parets del teu cau, de la teva habitació o de la cuina de casa compartint-lo amb la família amb fotografies d'escoltisme! Per aquest 2018 hem decidit parlar d'escoltisme, d'allò que ens caracteritza i d'allò que ens depara el futur.
 
Un any de reptes

“Ens proposem que aquest any 2018 sigui un any de reptes per l’escoltisme i el guiatge. Potser el més notori és el de l’escoltisme i el guiatge català, immers en un procés participatiu que aposta per unir les tres associacions del seu territori en una de sola, enfortint així un projecte educatiu i social compartit. Un repte personal, col·lectiu i associatiu que va més enllà de la fusió de les tres entitats i que posa sobre la taula els reptes que l’escoltisme i el guiatge d’aquí i de més enllà ens hem de marcar per a fer d’aquest món, un lloc millor.

Reptes com, per exemple, créixer en i amb l’escoltisme, explotar el potencial transformador dels escoltes i guies, qüestionar les nostres maneres de fer per donar resposta a les nostres necessitats, establir i reforçar llaços entre les persones i les entitats que tiren endavant els projectes de l’escoltisme, ser capaços d’incidir socialment i garantir el suport de les administracions a les nostres activitats.”


Fragment del text de presentació del calendari escolta i guia 2018.

Tu també en vols un? Compra'l a Brownsea, la botiga d'escoltisme i guiatge!

 
Informació per als agrupaments que van fer comanda de calendaris
Ja s'han entregat els calendaris a les secretaries tècniques de les demarcacions. Si el teu agrupament va fer comanda, posa't en contacte amb la teva per passar-los a recollir. Però confirma que ho tenen tot a punt abans de passar!Comparteix