Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

12.01.2018

Ajuts als agrupaments de MEG per participar al PIOCAM 2018

PIOCAM 2014

MEG atorgarà ajuts econòmics per a cobrir el transport a aquells agrupaments de l'entitat que participin al PIOCAM 2018. S'amplia, a més, el període d'inscripcions fins el 15 de març.


[Informació ampliada]

El PIOCAM 2018 és una trobada de Pioners i Caravel·les, escoltes i guies de entre 14 i 17 anys, organitzada per 4vents, amb la col·laboració del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca i Escoltes i Guies de Mallorca. Serà un esdeveniment únic que vol unir més de 400 joves d’arreu del món, per compartir experiències, fer noves amistats, descobrir altres cultures i conèixer com es practica l’escoltisme a altres parts del món. No ens hem d’oblidar de les més de 200 persones, organitzadors i voluntaris, per a que el projecte funcioni.

El lema
El lema del campament és “Dissoldre fronteres per a crear llibertats”, drets i visions de futur comunes. El nou món està ple de reptes i canvis que necessiten solucions ràpides i conseqüents.

Els objectius
PIOCAM2018 té com a objectiu ser un camp a on es puguin compartir experiències, fer noves amistats, descobrir altres cultures i conèixer altres maneres de fer escoltisme. Volem també formar un esperit crític i de responsabilitat social a partir de la feina que farem sobre el lema del projecte.  A més d’això, descobriran l’illa de Mallorca, els seus paratges naturals, la seva gastronomia, la seva cultura i la seva societat.

El programa
El campament es dividirà en diferents subcamps que agruparan els participants on podran participar en diferents tallers, projectes i descobertes. Les descobertes permetran sortir un dia del campament i anar de ruta, visitant algunes zones de la Serra de Tramuntana. Els projectes portaran als participants a conèixer la realitat social de l’illa, la cultura i els valors.Dates i lloc del campament
El PIOCAM2018 es portarà a terme entre el 6 i el 17 d’agost del 2018 al campament de La Victòria (Mallorca).

Qui hi pot participar?
Hi poden participar Pioners i Caravel·les (escoltes d’entre 14 i 17 anys) i els seus respectius caps, els quals han de ser majors d’edat. Al PIOCAM2018 també hi pots participar com a IST; és a dir, com a voluntari de servei; sempre i quan siguis major d’edat.

Com m'hi puc inscriure?
El termini de les inscripcions ja està obert i ho estaran fins el 15 de març. T’hi pots inscriure a través del web PIOCAM 
El preu de la inscripció per participant és de 280€. El preu de la inscripció dels IST és de 50€.
* Els agrupaments de MEG que hi vulguin participar poden optar a un ajut econòmic per pagar el transport. Demana més informació a ambit.4vents@escoltesiguies.cat o contacte@piocam.cat


Si necessites més informació pots enviar un correu electrònic a contacte@piocam.cat
O seguir les novetats a Instagram, Facebook i Twitter @PIOCAM2018.


Etiquetes

Comparteix