Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

19.12.2017

400 persones celebren la rebuda de la Llum de la Pau a Pineda de Mar

Acte de rebuda de la Llum de la Pau 2017

Aquest diumenge 17 de desembre, Pineda de Mar va celebrar l’acte de rebuda de la Llum de la Pau de Betlem amb 400 participants.

L’acte, organitzat per l’AEiG Montpalau amb el suport de l’Àmbit d’Espiritualitat de MEG, Joves la Salle i Maristes, va acollir unes 400 persones d’arreu del territorial municipi de Pineda de Mar sota el lema “Som Terra”.
 
Per a l’agrupament, l’acte va venir precedit d’una jornada d’activitats al voltant al voltant dels materials de la Llum de la Pau, que van preparar i dinamitzar ells i elles mateixes. Així com d'una xocolatada organitzada per donar suport a la Marató de TV3.
 
En l’acte hi van intervenir membres de la Taula Executiva i de l’Equip de Demarcació de Girona de MEG així com altres càrrecs de l'àmbit social i del tercer sector. També hi va ser el Bisbe de Girona, Francesc Pardo, que va parlar de la importància del simbolisme que té aquesta llum. La regidora d'Educació Sònia Moraleda, pel seu compte va voler destacar també els valors de l'escoltisme i el guiatge.

La Llum de la Pau de Betlem va arribar gràcies a membres del Cau de Pineda que havien viatjar a Marsella a recollir-la mà dels escoltes francesos. Des d’aquí, la Llum se seguirà escampant arreu del món, simbolitzant la pau que esperem que arribi a tots els racons del nostre planeta.
 


Comparteix