Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

26.01.2018

Nou camí per anar a peu al terreny de La Planassa

Camí al terreny d'acampada La Planassa
Campaments i Més

Ja podeu anar caminant des de l'estació de tren de Ripoll fins al terreny d'acampada de La Planassa (les Llosses).

El nou camí, d'uns 8 km, va resseguint la riera de Les Llosses tot evitant haver de fer trams de carretera. És un camí molt agradable ja que és força pla i ombrívol, i permet gaudir dels boscos de ribera del Ripollés. Això sí, el camí travessa el riu per diversos punts, així que... compte no us mulleu els peus!Amb l'obertura d'aquest camí es recupera l'antic Camí Ral que connectava Ripoll amb Les Llosses, i que fins ara estava abandonat i era impracticable, fet que obligava als grups a fer trams perillosos per carretera per poder arribar a peu fins al terreny de La Planassa.

Aquesta acció ha estat possible gràcies al treball conjunt entre Campaments i Més, El Club Excursionista de Ripoll, els ajuntaments de Ripoll i Les Llosses, i El Consorci del Ter, que inclourà el nou camí dins el seu projecte de rutes afluents del Camí del Ter. També entrarà a formar part de la xarxa Itinerannia. El camí complert, un cop arribat al terreny de La Planassa, continúa fins a Matamala (Les Llosses), i en total fa 14 km.

Podeu consultar com fer el camí a la fitxa del terreny (pestanya "Com arribar"?). Sobre el terreny, trobareu les indicacions de la Ruta del Ter.

Bona caminada!
Notícia publicada originalment al web de Campaments i Més.


Etiquetes

Comparteix