Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

09.04.2018

Aquest estiu, conta-contes als campaments!

Membres de la branca amb els personatges creats pel taller de conta-contes
AEiG Sant Sadurní

Es tracta d’un taller de conta-contes de caràcter reflexiu que han creat els TRUC 2 de l’AEiG Sant Sadurní com a projecte de curs.


La branca de TRUC 2 de l’AEiG Sant Sadurní ha dut a terme aquest curs un projecte de creació i difusió d’un taller de conta-contes de caràcter reflexiu dirigit als nens i nenes del seu poble, Sant Sadurní d’Anoia.
 
Temes com la natura, el gènere o la diversitat familiar són els aspectes que tracten en Ton i la Dalia, els protagonistes d’aquests contes, que vénen del futur per a col·laborar amb la ciutadania del poble del Penedès per a fer front a conflictes d’aquesta índole.
 
El projecte ha dut a terme ja diverses sessions del taller i que prepara una gimcana pels carrers de la vila, té una vessant que traspassa l’àmbit local. Els TRUC 2 volen dur les aventures d’en Ton i la Dalia arreu de Catalunya!
 
Voleu que els conta-contes us visitin als campaments?

Amb l’objectiu d’arribar arreu del país, la branca de TRUC 2 de l’AEiG Sant Sadurní s’ofereixen a dur-vos l’activitat de Conta-contes als vostres campaments escoltes, allà on sigueu de Catalunya!
 
L’activitat està dirigida a infants de 6 a 12 anys i pot ser tant de matí com de tarda, és gratuïta però a canvi la branca demana que se’ls permeti acampar una nit en el campament on es faci l’activitat i els àpats d’aquell dia (en la mesura del possible). La disponibilitat de la branca és del 29 de juliol al 7 d’agost.
 
Tots els agrupaments escoltes que estiguin interessats i així ho desitgin, poden sol·licitar un taller de Conta-contes a través d’aquest formulari, abans del 26 de maig.

 


Comparteix