Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

16.04.2018

Un cim per la llibertat dels presos polítics

Cartell de l'acte 'Faran el cim!'

El 28 d’abril una cadena humana s’enfilarà al cim del Cavall Bernat de Montserrat per donar suport als presos i exiliats polítics.

La Crida per la Llibertat, els Bombers per la República, l’Associació Catalana pels Drets Civils, Òmnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge organitzen el proper dissabte 28 d’abril a la muntanya de Montserrat una cadena humana en un acte simbòlic de denúncia de la situació d’exili i presó preventiva de representants polítics, sota el lema ‘Faran el cim!

La cadena humana pujarà des del Monestir fins al cim del Cavall Bernat. En el tram final, una representació de familiars dels presos faran l’entrega simbòlica de fotografies dels empresonats als bombers i equips d’escaladors experts que les pujaran fins al cim.

La jornada començarà al matí, entre les 8 i les 9 hores (a confirmar) i acabarà a mig matí. El camí s’estructurarà per trams on la ciutadania podrà inscriure’s a través del web, d’aquesta manera es podrà ordenar l’afluència de gent a la muntanya.

Els detalls de distància, dificultat i pendent del camí es trobaran indicats a la web per inscriure’s segons el tram on es vulgui arribar. Hi haurà voluntaris i bombers que controlaran i organitzaran la gent en els diferents trams.


Notícia publicada originalment al web de Xarxanet.


Etiquetes

Comparteix