Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

16.04.2018

Marxeu de campaments a l'Aragó? Assessoreu-vos amb l'IAJ!

L'Instituto Aragonés de la Juventud (IAJ) ofereix enguany un servei gratuït d'assessorament per a planificar les activitats de muntanya amb menors a l'Aragó que es duguin a terme aquest estiu. Si feu els campaments a l’Aragó no deixeu passar aquesta oportunitat i poseu-vos les piles que perquè només estarà disponible entre abril i maig!


L'Institut Aragonés de la Joventut, per tal de potenciar la seguretat i facilitar l'organització d'activitats senderistes i de muntanya que es realitzen en els campaments i rutes juvenils a Aragó, ofereix un NOU SERVEI totalment gratuït a entitats duran a terme aquest tipus d'activitats a Aragó durant l'estiu 2018.

En què consisteix exactament?

Si sol·licites el servei, l'equip tècnic de Muntanya Segura es posarà en contacte amb tu per resoldre dubtes, aconsellar-te sobre la idoneïtat o estat de les rutes i guiar-te en els protocols de seguretat que convé seguir durant la planificació i la realització de les teves activitats senderistes o de muntanya amb menors.
 
Alerta, el servei només estarà disponible durant els mesos d'abril i maig!

Com sol·licito l'assessoria?

Per sol·licitar l'assessoria, heu d'enviar un correu a campamentos.iaj@aragon.es indicant:
  • Nom i cognoms
  • L'entitat que organitza l'activitat.
  • Telèfon de contacte i horari en el qual us podem localitzar.
  • La província i, si ja ho sabeu, comarca-barri-zona concreta, en la qual voleu dur a terme aquest tipus d'activitats.

A més en el següent enllaç trobareu 211 mapes de recorreguts senderistes i de muntanya de tot Aragó, acompanyats de llegenda MIDE, track i valoració de risc. Podeu fer-los un cop d'ull abans de la consulta!

També per facilitar la planificació de la vostra activitat senderista o de muntanya teniu disponible la Utilitat MAPA que permet elaborar un informe final de les vostres activitats, per fer-la arribar als participants i als pares, mares i tutors, així com descarregar la cartografia de la zona, tot de manera gratuïta.


Etiquetes

Comparteix