Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

19.04.2018

Un miler d’escoltes i guies de 'NordOcc' celebren el ‘45què?!’

Celebració del '45què?!'
Demarcació Nord-Occidental

Aprofitant el 45è aniversari de la Demarcació Nord-Occidental, els agrupaments s’han trobat a Bellpuig per buscar l’essència de tots aquests anys de l'escoltisme i guiatge a les terres de ponent i el Pirineu.

El dissabte dia 14 d'abril es van celebrar els 45 anys de la Demarcació Nord Occidental a la vila de Bellpuig. La jornada va començar a les 10 del matí quan els agrupaments van arribar i es va donar el tret de sortida a la trobada amb la presentació de l'eix en un acte central. Un avi i la seva néta parlaven sobre la Demarcació i la seva història, quan van adonar-se que el 45è havia desaparegut.
 
Els infants i joves van decidir ajudar-los a buscar l'essència dels 45 anys de la demarcació. Així que per branques, fent diferents activitats, en diferents espais de Bellpuig i durant el matí, van aconseguir-ho !!
 
A partir de l’13 h del migdia, totes les branques van tornar a aplegar-se al pavelló de la vila per dinar i posteriorment es va fer un taller que va acabar sent el record de la trobada.
 
Per cloure la trobada, les branques van entregar els diversos elements que definien el ‘45què?!’ En un altre acte central. Posteriorment, hi va haver una actuació musical per part d’excaps amb cançons del cau d’ara i de sempre.
 
En la mateixa trobada, hi va haver un espai de trobada per antics membres de la Demarcació i institucions amb l’objectiu de fer un espai de retrobada i per donar a conèixer que fem, on som i on anem.
 
Va ser una festa molt completa on, tot i la pluja, els agrupaments s’ho van passar d’allò més bé!
 
Gràcies per fer-ho possible!!


Text de la Demarcació Nord-Occidental


Etiquetes

Comparteix