Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

24.04.2018

Vols fer pràctiques a un Casal d’Estiu Escolta?

Enguany, la Demarcació del Barcelonès, ofereix els Casals d’Estiu com a lloc de pràctiques per a estudiants d’Integració Social, Animació Sociocultural i Turística, Educació infantil i Monitors/es de lleure.

Un estiu més, des de la Demarcació del Barcelonès de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, organitza dos Casals d'Estiu Escolta (un al barri del Carmel i un a Ciutat Meridiana) amb una novetat: aquest curs ofereixen la possibilitat de dur-hi a terme les pràctiques d’estudis d'Integració Social, Animació Sociocultural i Turística, Educació Infantil i Monitors/es de lleure.

Els Casals començaran el 25 de juny i duraran fins el 27 de juliol amb horari de 9:00 a 17:30 h i hi participaran infants de 3 a 12 anys.

El Casal té com a objectiu reforçar el contacte amb la ciutat i la coneixença del barri mitjançant descobertes d'entitats, d'espais verds, de la gent del barri i de la immensitat d'entorns desconeguts que ens ofereix Barcelona. Es treballarà a través de petits projectes perquè els infants siguin realment protagonistes del Casal i es potenciarà que els nens i nenes siguin proactius, que decideixin què volen fer, creant i inventant ells mateixos jocs nous i fent volar la imaginació. Tot això, lligat a través d'un eix d'animació que serveixi de motivació per a tots i totes. Cada setmana hi haurà una excursió i una sortida a la piscina, a part de les activitats pròpies del Casal a les mateixes escoles.

Vols fer les pràctiques amb nosaltres als Casals d’Estiu Escolta? Escriu-nos a barcelones@escoltesiguies.cat


Etiquetes

Comparteix