Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

25.04.2018

Arriba la 14a Trobada de la Cançó Escolta!

Trobada de la cançó, 2011
Demarcació de la Catalunya Central

Els propers 5 i 6 de maig, la Demarcació de la Catalunya Central organitza la mítica Trobada de la cançó, enguany a Calaf.

Sota el lema ‘En clau de canvi’ la Demarcació de la Catalunya Central de MEG organitza l’aplec que reuneix fins a 1.500 infants i joves dels 18 agrupaments de les comarques de l'Anoia, Bages, Berguedà, Solsonès i Moianès.
 
Enguany, l'AEiG Alexandre de Riquer de Calaf serà l'amfitrió de la 14 edició de la Trobada de la Cançó Escolta, que vol promoure la cançó com a eina pedagògica per l'escoltisme, i al mateix temps, permetre l'intercanvi entre infants i joves dels diferents pobles i ciutats de la demarcació, fomentant la cohesió i posant de manifest el sentiment de pertinença al moviment escolta.

El dissabte 5 de maig, els participants duran a terme activitats per branques en diferents punts del municipi. Ja a la nit, els més grans acamparan en terrenys mentre els més petits faran nit en equipaments municipals que els facilitarà l'Ajuntament de Calaf.

El diumenge al matí, després d’esmorzar, tots els infants i joves es trobaran a la plaça Barcelona 92 per culminar la trobada amb una mostra de cançons composades expressament pels propis agrupaments. Aquest acte serà obert a tota la ciutadania.

Al finalitzar la mostra de cançons, els participants, pares, mares i voluntaris faran un dinar conjunt de carmanyola per cloure la trobada.Etiquetes

Comparteix