Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

26.04.2018

Participa a 'Km.0', la trobada d’adolescents del lleure educatiu!


Casals de Joves

El cap de setmana del 26 i 27 de maig tindrà lloc 'Km0', la trobada d'adolescents del lleure educatiu voluntari de Catalunya, organitzada pel Casal de Joves.

El Km.0 és la trobada d’adolescents de caus i esplais de tota Catalunya amb l’objectiu d’enfortir el moviment educatiu associatiu (agrupaments, esplais, casals de joves, etc.), i crear xarxa entre les persones que hi formen part. La iniciativa ve de Casals de Joves que treballen per la transformació social a partir de l’educació per la participació per fomentar que els i les joves aprenguin a participar i a incidir en el seu entorn.
 
La trobada es durà a terme el 26 i 27 de maig en una casa de colònies encara per determinar. El programa comptarà amb tallers formatius (debats i anàlisi crítica, xerrades, accions reivindicatives, tallers pràctics...), activitats de cohesió (jocs de confiança, cooperació, esportius,...) i espais lúdics (concerts, jocs,...).
 
Aquest programa d’activitats serà el resultat de la feina col·lectiva dels i les joves, de les responsables i de l’estructura tècnica. Així doncs, s’habilitaran una sèrie d’espais de participació previs a la trobada perquè es puguin aportar propostes i fer un programa participat i col·laboratiu a partir dels interessos dels i les joves i les seves motivacions.

 


Comparteix