Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

10.05.2018

Nou formulari web per a ampliar l'assegurança de campaments fora de Catalunya

Campaments de Truc
AEiG Nostra Dona de la Salut

Si esteu preparant els vostres campaments fora de Catalunya, heu de saber que des d'avui mateix hi ha un nou sistema per a ampliar l'assegurança: un formulari online.

Marxeu de campaments fora de Catalunya aquest estiu? Doncs preneu nota de com funciona aquest nou sistema per a ampliar l'assegurança:

1. Abans de començar assegura't de tenir a mà:
- El llistat amb els noms, cognoms i DNI de tots i totes les que marxeu (participants, caps, intendents... tothom)
- Les dades de la persona responsable del campament (Nom i cognoms, DNI, titulació de monitor o director, telèfon, etc.)
- Les dades del campament
- Una targeta per fer el pagament

2. Entra a l'enllaç tpv.escoltesiguies.cat/assegurances i segueix les instruccions.

3. Quan hagis fet el pagament, rebràs un correu electrònic confirmant el tràmit.
Si el campament es fa dins de l'Estat espanyol, en aquest correu se t'hi adjuntarà el Certificat d'Assegurança; si el campament és fora de l'Estat, rebreu el Certificat al cap d'uns dies.
 
ATENCIÓ!

- Aquest nou formulari substitueix, també, l'antiga Fitxa per a Campaments Fora de Catalunya (fins ara Annex 7 del Dossier de Campaments), que desapareix.

- El que NO substitueix, en cap cas, és l'autorització de MEG per marxar de campaments. Per aconseguir-la, caldrà que seguiu els passos que s'especifiquen a la Guia per a Campaments Fora de Catalunya (Annex 8 del Dossier de Campaments).

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb assegurances@escoltesiguies.cat o bé amb serveiinternacional@escoltesiguies.cat


Comparteix