Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

09.05.2018

La Xampminyons 2018 ja és aquí!

Els membre de l'equip de l'AEiG Puig D'Afrou guanyadors de l'edició 2017.
Xampminyons

El 26 i 27 de maig torna el torneig de futbol de ‘Minyons’ a la Cellera de Ter, Demarcació de Girona.


Un any més es torna a celebrar la Xampminyons, el torneig de futbol dels agrupaments de MEG. Com a guanyador de la darrera edició, l’AEiG Puig D’Afrou enguany l’organitza el torneig al seu municipi, la Cellera de Ter, els dies 26 i 27 de maig.

El dissabte 26 a la tarda es trobaran els agrupaments de la Demarcació de Girona per a la lligueta de la seva demarcació, els guanyadors de la qual participaran a la Xampminyons 2018 que tindrà lloc l’endemà al matí. Després d’aquesta fase de demarcació, cap a les 21:30 h, hi haurà opció de sopar a preus populars, una mica de festeta i un local habilitat per dormir.

L’endemà al matí hi haurà esmorzar, que estarà inclòs amb el tiquet del sopar en cas d’haver sopat el dia anterior i sinó es pagarà a preu simbòlic. Havent esmorzat, a les 9 h començarà la Xampminyons 2018 amb els equips representants de les demarcacions (màxim dos per demarcació). El terreny és de gespa artificial i es jugaran partit de futbol 7. Els equips hauran de ser mixtos amb un mínim de 2 persones de cada sexe. Durant el matí i migdia hi haurà servei de begudes i entrepans.

Si sou un equip de la Demarcació de Girona, apunteu-vos a la lligueta prèvia de la demarcació (dissabte tarda) a través d’aquest enllaç.

Si sou de les altres demarcacions inscriviu-vos a la Xampminyons 2018 aquí (diumenge matí)!
 
 


Etiquetes

Comparteix