Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

08.06.2018

Materials comunicatius per buscar caps o infants pel curs que ve

Recordeu que disposeu de cartells i altres materials comunicatius de MEG per ajudar-vos en la cerca de nous membres. Consulteu-los i descarregueu-vos-els aquí!

Durant els mesos d'estiu ens hem d'activar especialment, si no ho hem fet els mesos previs, per buscar relleus de caps o nous membres, per tal de poder començar el nou curs al setembre amb normalitat.

Per aquest motiu us recordem que teniu a la vostra disposició els cartells "Busquem caps" i "Vine al cau" que podeu personalitzar amb el vostre contacte i compartir-los per les xarxes o imprimir-los i penjar-los pel poble o barri, i altres materials de difusió per explicar què fem al cau i què és l’escoltisme i el guiatge.
 
CARTELLS
 
Cartell "Busquem caps": dirigit a joves que vulguin fer de cap en el vostre agrupament. Cartell "Vine al cau": dirigit a infants i joves i a les seves famílies per animar-los a apuntar-se al cau.
   
 
 
MATERIALS DE DIFUSIÓ SOBRE ESCOLTISME I GUIATGE
  • “Què és MEG?”, en menys d’un minut: aquest vídeo explica de manera clara i breu qui som i per què treballem als agrupaments, demarcacions i equips generals de MEG.

     
  • www.vinealcau.cat: El portal amb la informació per a nens i nenes, joves i famílies que volen saber més sobre què fem al cau i trobar l’agrupament més proper.

     


Comparteix