Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

03.07.2018

Festival de curts per celebrar el centenari de la branca Truc

Rodatge del documental sobre l'escoltisme i guiatge català
FCEG

Enguany se celebra el centenari de la branca Truc (Rovers, en anglès) i amb aquest pretext la WOSM organitza diversos esdeveniments i activitats. Una d’aquestes propostes és el “World Scout Film Fest”, un festival de curts dirigit a membres d'aquesta branca.

L’objectiu de l’esdeveniment és mostrar la tasca de l’escoltisme davant de reptes com la crisi de refugiats i migrants, el canvi climàtic o la igualtat de gènere. L’únic criteri pel que fa a la temàtica és que els relats tinguin a veure amb l’escoltisme i que els i les escoltes estiguin involucrades en la producció dels curts.
 
Al certamen s’hi podran presentar peces que encaixin amb alguna de les categories següents: curt de ficció (10-20 min), curt en format documental (10-20 min) i vídeos per a xarxes socials (1-3 min).  Hi poden participar escoltes d’arreu del món que tinguin entre 18 i 26 anys. Els vídeos es poden presentar a títol individual o en grup i poden ser en qualsevol llengua sempre i quan estiguin subtitulats en anglès.
 
El jurat, composat per tres representants de l’escoltisme mundial i dos professionals del món del cinema, atorgaran un premi per cada categoria. Un representant de cada equip guanyador volarà aquest novembre a Malaysia per presentar el seu treball a l’audiència del World Scout Film Fest, en un esdeveniment molt especial a Kuala Lumpur. Els equips guanyadors rebran un pack de material Scout.
 
Si us animeu a participar-hi, teniu temps fins el 31 d’agost per a presentar els vostres projectes.
 
Trobareu més informació al web: https://www.scout.org/FilmFestRules
Notícia publicada originàriament al #SOMDECAU.


Comparteix