Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

13.07.2018

Inaugurem el camí Ripoll-La Planassa


Campaments i Més

El proper dissabte 21 de juliol s’inaugura la Ruta de la Riera de les Llosses, que permet anar a peu des de Ripoll fins al terreny de La Planassa i seguir fins a Santa Maria de Matamala per enllaçar amb el camí d’accés als terrenys de Can Llimós: Bot de l’Oli i La Bagueta de Campaments i Més.

La inauguració, que tindrà lloc el dissabte 21 de juliol, és una activitat gratuïta que consistirà en una caminada de més de 13 kilòmetres, des de Santa Maria de Matamala fins a Ripoll.

Amb l'obertura d'aquest camí es recupera l'antic Camí Ral que connectava Ripoll amb Les Llosses, i que fins ara estava abandonat i era impracticable, fet que obligava als grups a fer trams perillosos per carretera per poder arribar a peu fins al terreny de La Planassa.

La recuperació del camí ha estat possible gràcies al treball conjunt entre Campaments i Més, el Club Excursionista de Ripoll, els ajuntaments de Ripoll i Les Llosses, i El Consorci del Ter, que inclourà el nou camí dins el seu projecte de rutes afluents del Camí del Ter. També entrarà a formar part de la xarxa Itinerannia.

La unitat de PiCs de l’AEiG Salvador Espriu ja s’ha apuntat a la caminada inaugural. Us animem a participar amb la vostra unitat, tot resseguint la riera de les Llosses i seguint les indicacions de la Ruta del Ter. És un camí molt agradable, és força pla i ombrívol i permet gaudir dels boscos de ribera del Ripollès. Això sí, el camí travessa el riu per diversos punts, així que... compte no us mulleu els peus!

Hora i lloc de trobada: 7:30h a l’aparcament de Can Villaura
Dificultat: moderada
Inscripció prèvia al Consorci del Ter (fins al 20 de juliol): 938 50 71 52 (de 9h a 14h) / activitats@consorcidelter.cat

Notícia publicada originàriament al web de Campaments i Més.


Notícies relacionades

Etiquetes

Comparteix