Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

16.07.2018

Aquests campaments aprofiteu per fer fotos pel calendari escolta 2019!


AEiG Montgrí

Marxem de campaments amb la idea de fer fotos xules pel calendari escolta 2019! Enguany serà sobre la participació infantil i juvenil.

Com ja sabeu, cada any fem el calendari escolta i guia amb les entitats companyes del Projecte 4vents. Pel 2019 la temàtica pel calendari serà la participació infantil i juvenil, així que aprofiteu els campaments per fer fotos relacionades amb aquest tema!

Alguns exemples de situacions serien: en una rotllana debatent, fent alguna presentació, fent algun tipus de servei, ajudant-se mutuament o col·laborant, etc. Sigui com sigui, la clau és que els infants i joves siguin els protagonistes de les fotos!

  
 
Altres elements importants a tenir en compte:
  • És imprescindible que us assegureu que des de l’agrupament disposeu del permís d’imatge signat de totes les persones que apareixen a les fotos.
  • Cal que les fotos tinguin una bona resolució perquè no apareguin pixelades quan s'imprimeixin els calendaris.
  • Les fotos han d'anar acompanyades pel nom de l'autor/a, l'agrupament i un contacte amb la persona (mail o telèfon).
  • Envieu-les al Servei de Disseny i Comunicació (comunicacio@escoltesiguies.cat), preferiblement a través de serveis com NextCloud (pugueu una carpeta comprimida amb el nom de l'agrupament, no cal registrar-se),  Ydray,  WeTransferDropbox o similars. Recordeu d’indicar-nos el nom de l'autor/a, l'agrupament i un contacte amb la persona (mail o telèfon).

També necessitarem fotos vostres per utilitzar-les durant el curs a diferents notícies, materials, publicacions... Així que esperem rebre mooooltes fotos!

A la notícia "10 consells per fer bones fotos de campaments" trobareu idees!

Bons campaments i bon estiu!

  


Etiquetes

Comparteix