Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

17.07.2018

Sabíeu que som una de les entitats promotores de Xarxanet?

xarxanet, associacionisme, voluntariat, comunicacació

15 anys de Xarxanet
Xarxanet

Tenim com a funció la gestió i configuració dels àmbits associatius i d'assessorament d'entitats. Podem escriure notícies, actes d'agenda, recursos i crides de voluntariat.

A més, també podem destacar en portada recursos o notícies dins de l'àmbit associatiu de la nostra entitat, és a dir a la secció Comunitari

Coincidint amb què Xarxanet celebra el seu 15è aniversari com a mitjà de referència del voluntariat i les entitats del territori català i ho fa de la millor manera, estrenant nou web, us convidem a enviar-nos continguts de projectes o campaments que creieu que puguin ser afins per aparèixer a Xarxanet.
 
El nou disseny presenta major claredat i coherència per tal que els usuaris i usuàries acabin trobant amb major facilitat allò que cerquen. El portal compta amb espais destacats i promocionats en portada així com de portals temàtics i diverses seccions especials.

Una de les novetats estructurals del nou Xarxanet és la diferenciació entre les dues principals seccions, notícies i recursos. Amb aquest nou disseny cada un dels portals temàtics adquireix major rellevància a la pàgina d’inici mitjançant un menú més concís del que oferia l’anterior format.
 
La secció de la biblioteca destaca cada publicació d’una manera molt visual i l’espai ‘Fes Voluntariat’ guanya protagonisme en la pàgina principal.

Xarxanet aposta pel disseny responsiu i l’estratègia de ‘mobile first’ en aquesta nova etapa davant del volum creixent de visitants que accedeixen des de múltiples dispositius a la web i la diversitat de resolucions de pantalles mòbils. Uns canvis que han anat units, com no podia ser d’una altra manera, al replantejament estructural i de funcionalitats del nou espai web.

Les seccions d’opinió i l’agenda seguiran presents a la pàgina, com també la secció de finançament que, juntament amb la resta de la pàgina, ha millorat el seu motor de cerca per fer més accessibles tots els continguts. 

Si els nous dispositius han comportat la necessitat d’adaptar formats, els nous models informatius han canviat la manera de presentar els continguts. En aquesta línia, Xarxanet ha fet un pas endavant per aportar major quantitat de continguts multimèdia, els quals comptaran amb una secció especial a la pàgina principal, en què hi figuraran tots els vídeos publicats al web. La imatge és també un dels pals de paller del nou disseny guanyant importància tant en cada un dels portals temàtics com en les notícies i els recursos de cada secció.

També un convidem a navegar pel web de Xarxanet, que té una imatge renovadacoherent i fresca!


Comparteix