Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

02.08.2018

Aquest estiu més de 120 grups surten de Catalunya per fer els campaments

Un grup de l'AEiG Bisbe Borràs fent el Camino de Santiago
AEiG Bisbe Borràs

Un any més, han estat més de 120 grups els que han escollit sortir de Catalunya per viure l'aventura internacional durant campaments d'estiu a través de descobertes, rutes, conèixer l’escoltisme mundial o desenvolupar projectes de cooperació.

Aquest estiu, 127 grups de 82 agrupaments de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya han decidit fer els seus campaments d’estiu fora de Catalunya.
 
Com sempre, la majoria opta per destinacions estatals (63%) amb una preferència destacable per Galícia (21), Euskadi (17) i Menorca (12). Altres grups han optat per Aragó, Astúries, Mallorca, Cantàbria, Castella i Lleó o Madrid.

Aquest estiu els campaments internacionals (36,22%) han estat força repartits (16 destinacions diferents). Les més concorregudes: França (10), Marroc (8) i Suïssa (6).
 
Altres destinacions internacionals han estat: Portugal, Senegal, Andorra, Escòcia, Holanda, Itàlia, Bolívia, Eslovènia, Finlàndia, Grècia, Irlanda, Alemanya i Polònia.

En la línia d'altres anys, la branca de Pioners i Caravel·les és la més viatgera (67), seguida de la de Truc (44) i Ràngers i Noies Guia (14). També hi ha hagut 2 agrupaments sencers que han fet els seus campaments conjunts i fora de Catalunya.
 
Aneu on aneu, us desitgem uns molt bons campaments i un molt bon estiu!

Ah, i quan torneu, escriviu-nos a comunicacio@escoltesiguies.cat per explicar-nos-ho tot!


Comparteix