Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

06.09.2018

Engegant un nou curs al cau!


AEiG La Claca

Amb les piles ben carregades dels campaments d'estiu, comencem a preparar el nou curs al cau! Us fem un recull de tots aquells documents i recursos que us ajudaran a donar el tret de sortida al curs 2018-2019.


 1. AUTORITZACIONS I DOCUMENTS PER INSCRIURE’S A L’AGRUPAMENT.  
  
   A Documents de l’Espai del cap  (apartat “Per afiliar-se”, dins de Gestió Administrativa), els i les caps
   podeu trobar aquests documents per a la inscripció d’infants i joves i caps:  ​2. CARTELLS PER BUSCAR CAPS, NENS I NENES QUE S’APUNTIN A L’AGRUPAMENT.
 
  • Cartell "Vine al cau": dirigit a infants i joves i també a les seves famílies per animar-los a apuntar-se al cau.

3. MATERIAL DE DIFUSIÓ PER EXPLICAR QUÈ FEM AL CAU I QUÈ ÉS L’ESCOLTISME I EL GUIATGE.
  • “Què és MEG?”, en menys d’un minut: aquest vídeo explica de manera clara i breu qui som i per què treballem als agrupaments, demarcacions i equips generals de MEG.
  • www.vinealcau.cat: El portal amb la informació per a nens i nenes, joves i famílies que volen saber més sobre què fem al cau i trobar l’agrupament més proper.
 
  NO REBS ENCARA EL CORREU EXPRÉS?
Dona't d'alta al butlletí quinzenal de MEG, no et perdis detall del que fem a l'entitat i fes d'altaveu de l'escoltisme!


4. RECURSOS PER COMENÇAR EL CURS IMPREGNAT D’ESPERIT ESCOLTA:
 
  • Ja has demanat la teva llibreta #somdecau? Afanya't que queden pocs dies per fer la comanda (fins el 16 de setembre)!
  • Fons d’escriptori #momentsdecau: què millor que una foto bonica i una frase inspiradora per personalitzar l’ordinador, la tauleta o el mòbil? N’hi ha quatre models diferents.
  • Segueix-nos a les xarxes socials: recorda que al Facebook i al Twitter de MEG podràs estar al dia de tota l’actualitat de l’escoltisme i el guiatge!

5. FER FULARDS, COMPRAR MATERIAL ESCOLTA I PREPARAR SORTIDES I CAMPAMENTS... AMB ELS SERVEIS DE MEG:
 
  • Si necessiteu fulards per començar el curs, o bé camises, ensenyes, tendes o qualsevol altre tipus de material d'escoltisme i muntanya, contacteu amb Brownsea, la botiga de MEG. Fan un 10% de descompte a agrupaments de MEG (però la botiga està oberta a tothom) i promouen l'economia social, els proveïdors locals i la sostenibilitat.
  • Si esteu preparant una sortida de caps d'inici de curs, l'excursió del pas de branca, una sortida amb la unitat... penseu en els Centres Escoltes. Són 3 cases amb bones instal·lacions, situades en espais naturals fantàstics i que funcionen amb el "xip" escolta i guia.
  • Si busqueu un terreny d'acampada, a Campaments i Més no només us en faciliten més de 100 -des dels menys equipats fins a alguns que tenen cuina i sales per fer-hi activitats- sinó que us ajudaran en les gestions necessàries per organitzar la vostra acampada.
  • I si us falten idees d'excursions o rutes per fer durant el curs, no deixeu de llegir el recull de propostes per a totes les branques 'Descobrint el país amb els nostres peus' que Campaments i Més ha fet!


Comparteix