Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

26.09.2018

[Última setmana!] Envieu fotos i demaneu els Calendaris escolta 2019!

Calendari escolta 2018

Torna de nou el calendari escolta que fem en el marc del Projecte 4vents a partir de fotografies dels agrupaments de les entitats membres. Com ja us vam avançar, aquest any el dediquem a la participació infantil i juvenil! Podeu enviar fotos fins al 8 d'octubre i demanar calendaris fins al 14 del mateix mes.

Teniu dues maneres de participar al calendari: enviant fotos perquè hi surtin i/o encarregant calendaris per donar-los o vendre’ls!
 
Envieu-nos fotos del vostre agrupament!

Han de reflectir els protagonisme dels infants i joves durant les activitats que feu al vostre agrupament dissabte rere dissabte, durant les excursions o de campaments.
  • Per exemple: en una rotllana debatent, fent alguna presentació, fent algun tipus de servei, ajudant-se mutuament o col·laborant, etc. Sigui com sigui, la clau és que els infants i joves siguin els protagonistes de les fotos! Aquí trobareu idees de com fer fotos originals.
  • Sobretot, cal que us assegureu que des de l’agrupament disposeu del permís d’imatge signat de totes les persones que apareixen a les fotos.
  • Cal que les fotos tinguin una bona resolució (si no, les haurem de descartar perquè no apareguin pixelades quan s'imprimeixin els calendaris).
  • Envieu-les al Servei de Disseny i Comunicació (comunicacio@escoltesiguies.cat), preferiblement a través de servei YDRAY. Les fotos han d'anar acompanyades pel nom de l'autor/a, l'agrupament i un contacte amb la persona (mail o telèfon).
  • El dia màxim per enviar les fotografies és el dilluns 8 d'octubre.
 
Demaneu calendaris per repartir al cau o per vendre’ls!

Per decorar les sales de les unitats, per penjar-vos-en un a l'habitació, per vendre'ls com a "extrajob" i guanyar uns calerons... No us ho penseu més i afanyeu-vos a demanar calendaris:
  • El preu del calendari és d’1,50 euros per unitat, que van a càrrec de l'agrupament, demarcació o equip que els sol·liciti.
  • El termini per sol·licitar els calendaris és el proper 14 d'octubre.
  • Els calendaris es repartiran als representants de cada demarcació durant l'Assemblea General Ordinària de MEG (17 i 18 de novembre a Olesa de Montserrat) i després les demarcacions els faran arribar als agrupaments.
  • Per demanar calendaris, ompliu aquest formulari:


Comparteix