Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

05.09.2018

Condol per la pèrdua d'Enric Comas, consiliari a MEG

Enric Comas
MEG

Enric Comas de Mendoza ha mort avui, 4 de setembre de 2018, als 94 anys. Membre actiu del moviment durant més de quaranta anys, ha estat Consiliari de l’AEIG Montserrat-Xavier, del Sector III i Nord i de la Demarcació de Barcelonès i una persona important per tots aquells que hem tingut la sort de compartir espais i moments amb ell dins i fora de l'escoltisme. Lamentem profundament la seva mort.

L’enterrament serà demà dimecres 5 de setembre a les 17h a la capella del Centre Borja dels Jesuïtes a Sant Cugat.

La vetlla serà al centre Borja avui dimarts 4 de setembre de 16h a 20h i demà dimecres tot el dia fins la cerimònia.

Centre Borja - Sant Cugat
Carrer de Llaceres, 30, 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona
935 90 80 85


Des de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya li agraïm profundament la seva implicació i dedicació a l’escoltisme i ens afegim al condol de família i amics.
 
El pròxim dijous, 13 de setembre, a la Catedral de Barcelona. Celebrarem una missa a les 19h i a les 19:30h una cerimònia escolta.
Esteu convidats i convidades a venir a tot o allà on us trobeu més còmodes.


L’Enric era una persona molt important per a moltes persones, reunim-nos per recordar-lo i que des d’allà on sigui vegi a quantes persones va deixar petjar, segur que per ell seria un orgull i estaria feliç. Feu córrer aquest missatge a tothom que el coneixia.

Si algú vol participar de l’organització o vol llegir o fer alguna cosa en concret, es pot posar en contacte amb la Demarcació Barcelonès MEGa barcelones@escoltesiguies.cat. Gràcies.

Que tinguis bona ruta amic!

Recuperem una conversa informal que un petit grup de persones va enregistrar amb l’Enric, on parlaven d’escoltisme (poc), de la vida (molt), de la seva visió del món i de moltes altres coses. D’aquesta conversa se n’ha fet un vídeo perquè d’altres puguin compartir aquesta experiència. És un document fantàstic que ens permet compartir qui va ser l’Enric.

Comparteix