Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

04.10.2018

"Decidim futur!": 17 i 18 de novembre, Assemblea General a Olesa de Montserrat

AGO 2017 a Tarragona

Ja està convocada la 42a Assemblea General Ordinària de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya sota el lema «Decidim futur!» que tindrà lloc a Olesa de Montserrat el 17 i 18 de novembre.

Si estàs correctament afiliat/da com a cap en actiu o si vas fer de cap el curs anterior encara que hagis plegat; avui, divendres 28 de setembre de 2018 rebràs la primera convocatòria per correu electrònic amb la data, la ubicació i els punts de l'ordre del dia provisional.

L’Assemblea General Ordinària (AGO) de MEG és l’òrgan de govern més important de l’entitat que es reuneix una vegada a l’any amb caràcter ordinari, i les vegades que siguin necessàries de manera extraordinària.

L’AGO la integren totes les persones afiliades de MEG, majors d’edat i que tinguin algun càrrec dins d'un agrupament, demarcació/sector o equip general. Tots els caps que hagin estat afiliats abans de l'enviament d'avui tindran condició de socis i sòcies i per tant, disposaran d'un vot personal i intransferible. Tots els assembleistes tenen dret a paraula així com a formular els seus precs i preguntes a la resta de l’Assemblea General durant el plenari.

És important assistir a l'Assemblea, perquè allí es decideix com el funcionament de l’entitat. Alhora, una bona assistència a les assemblees contribueix a la bona salut democràtica de l'associació.

Ja tens disponible, també, la web de l'assemblea, a on aniràs trobant tota la informació.

El cap de setmana de l'AGO és molt més que el plenari. És el moment en què tots els i les caps i responsables associatius ens trobem i compartim vivències. Per aquest motiu, la Demarcació de Baix Llobregat/Garraf /Alt Penedès (BLLGAP) ha programat per la tarda de dissabte balls tradicionals organitzats per l’entitat del poble Subolesa, i per la nit el concert de ‘UPyD’, representants de BLLGAP al concurs de PDs de Tarragona de l’any passat.
 
La comissió organitzadora de l’AGO aposta per un cap de setmana d’assemblea respectuosa amb el medi ambient, és per això que hi ha una comissió verda que vetlla perquè tot sigui de proximitat, reutilitzable i biodegradable. Així com creu en una festa lliure d’agressions masclistes, motiu pel qual crearan un Punt Lila, gestionat per voluntàries de MEG, que estarà obert durant el sopar i la festa. Si esteu motivades per ser voluntàries pel Punt Lila, envieu un mail a agoolesa@gmail.com.
 
No perdeu cap detall de la prèvia de l'assemblea, subscriviu-vos al canal de Telegram de la comissió de l'AGOlesa!

Participa!

Comparteix