Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

11.10.2018

Torna la JOTA-JOTI!

La Jamboree de les Ones i el Jamboree d'Internet és una oportunitat per als i les participants de conèixer nous projectes i experiències d'Organitzacions Escoltes i Guies i fer nous amics i amigues.

Els propers 19, 20 i 21 d'octubre es celebrarà la 61a Jamboree On The Air (JOTA) i la 22a Jamboree On The Internet (JOTI) o JOTA / JOTI 2018, una activitat de caràcter anual en què escoltes de tot el món poden contactar a través de les ones (ràdio amateurs) i portar les seves veus fins a l'altra punta del món. La JOTA / JOTI ens ofereix una excel·lent oportunitat per conèixer escoltes i guies de diferents països, intercanviar idees, aprendre sobre altres cultures i costums i fer nous amics. En poques paraules, per sentir realment que es pertany a un moviment mundial que reuneix més de 40 milions de persones.

L'ús de tècniques de Ràdio-amateur és possible gràcies al suport prestat per milers de voluntaris radioaficionats que recolza la celebració de la JOTA amb el seu coneixement, equipament i entusiasme.
Igual que la JOTA, la JOTI connecta als i les joves escoltes a través d'Internet.

VOLS PARTICIPAR-HI?
Aquí hi trobaràs la informació que necessites.


Comparteix