Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

18.10.2018

Ja us podeu preinscriure a l'#agoMEG i demanar un espai per vendre material escolta!

El teatre de La Passió d'Olesa de Montserrat acollirà la 42a AGO de MEG.

Des d’avui i fins al 4 de novembre us podeu preinscriure a l’Assemblea General Ordinària de MEG. Fent-ho facilitareu a l’organització tenir una millor previsió dels àpats i dels espais per dormir. També podeu demanar un espai per vendre material escolta o difondre algun projecte, en aquest cas fins al 31 d'octubre.


PREINSCRIPCIONS
 

Preinscriu-te en aquest enllaç (abans del 4 de novembre)!


El plenari de l’Assemblea tindrà lloc diumenge 18 de novembre al teatre de La Passió d’Olesa de Montserrat. Aquí pots consultar l’Ordre del dia provisional.

El dia abans, dissabte 17, la Demarcació del Baix Llobregat / Garraf / Alt Penedès (BLLGAP) ha programat per la tarda balls tradicionals organitzats per l’entitat del poble Subolesa, i per la nit un concert de ‘UPyD’, representants de BLLGAP al concurs de PDs de Tarragona de l’any passat.

Recordeu que trobareu tota la informació de l'AGO al web www.escoltesiguies.cat/assemblea i també a les xarxes socials amb el hashtag #agoMEG.PARADETA A L'#agoMEG

A la plaça davant del teatre de La Passió, on celebrarem el plenari, hi haurà un espai per aquells agrupaments i/o equips que vulguin vendre material escolta i/o fer difusió d'algun dels seus projectes. Això serà el dia 18 de novembre de 7.30h a 8.45h i durant les pauses del plenari (si es vol).

Consulteu l'apartat Venda de material escolta al web de l'Assemblea per a conèxier les consideracions importants a tenir en compte i com sol·licitar un espai.


Comparteix