Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

26.10.2018

Disponible la documentació oficial de l'#agoMEG 2018

AGO 2017 a Tarragona

Avui s'ha enviat la segona convocatòria a l'Assemblea General Ordinària 2018 'Decidim futur!' de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya a caps i responsables associatius.

 
La segona convocatòria enllaça a la documentació oficial que se sotmetrà a votació a l’assemblea (penjada a l’Espai del Cap), per tal que els i les assembleistes puguin preparar la seva participació amb temps, i informa sobre els horaris del cap de setmana, les activitats, els espais, etc. de l'AGO 2018 "Decidim futur!".

És important que els i les assembleistes treballin prèviament aquesta documentació per tal de preparar la seva participació i que aquesta sigui de qualitat.

El formulari de preinscripció a l'Assemblea General Ordinària també està disponible des del divendres 19 d'octubre i romandrà obert fins al 4 de novembre. Les preinscripcions permeten a l'organització tenir una millor previsió dels àpats i espais per dormir.

Recordeu que el plenari de l'Assemblea tindrà lloc diumenge 18 de novembre al teatre La Passió d'Olesa de Montserrat. Aquí pots consultar l'Ordre del dia.

El dia abans, dissabte 17, hi haurà una sèrie d'activitats organitzades per la Demarcació del Baix Llobregat, Garraf i Alt Penedès (BLLGAP) i els seus agrupaments.

Trobaràs tota la informació de l'AGO al web www.escoltesiguies.cat/assemblea i també a les xarxes socials amb el hashtag #agoMEG.
 

VINE A L'#agoMEG, PREINSCRIU-TE!Comparteix