Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

31.10.2018

L'evolució creixent de la participació a les #agoMEG!

Pati d'entrada al Teatre Kursaal de Manresa, AGO 2016

A dues setmanes de la l'#agoMEG 2018 que celebrarem a Olesa de Montserrat i que es preveu multitudinària fem un repàs de les xifres de participació a les assemblees de MEG.

L'Assemblea General Ordinària (AGO) celebrada el 2014 a Barcelona va batre tots els rècords d'assistència: hi van assistir 963 persones d'aproximadament 3.000 caps i voluntaris que hi estaven convocats. Va ser la més multitudinària de totes les que ha celebrat mai l'entitat.

Tot i que les #agoMEG celebrades després de la de Barcelona van recular en participació, les xifres han seguit a l'alça demostrant que la mitjana de participació d'aquests darrers cinc anys ha doblat i en alguns casos quasi triplicat. Aquesta és una dada, ja que una bona assistència de membres de MEG a les assemblees contribueix a la bona salut democràtica de l'associació!

El 17 i 18 de novembre de 2018 tindrà lloc la 42a Assemblea General Ordinària a Olesa de Montserrat. Pots preinscriure't a la propera AGO fent clic aquí. La preinscripció és imprescindible per poder calcular prèviament l'aforament dels espais i les quantitats dels àpats.

Creus que a l'#agoMEG d'enguany arribarem als i a les 1.000 participants? ;)
 

VINE A L'#agoMEG 2018, PREINSCRIU-TE aquí!


 


Etiquetes

Comparteix