Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

29.10.2018

Concurs de projectes 'Jovemprèn!'

Programa Jovemprèn del Centre de Sarrià

El programa 'Jovemprèn' per la formació i el foment de l'emprenedoria entre els joves presenta un concurs per a projectes de caràcter social, comunitari, col·laboratiu i ambiental.

Jovemprèn és un programa per la formació i el foment de l’emprenedoria entre els joves nascut al Centre de Sarrià. Amb l’objectiu de donar vida a les idees d'aquest col·lectiu han creat un concurs per fomentar els valors de l'emprenedoria, implicant-los i motivant-los en la creació de projectes de caràcter social, comunitari, col·laboratiu i ambiental.

Aquest iniciativa està dirigida als i a les joves que pertanyen a entitats i grups juvenils d’arreu de Catalunya, i que busquen espais per promoure i engegar els seus projectes.

El concurs consta de dues fases. Durant la primera fase els grups tenen a la seva disposició assessorament i les eines per estudiar la viabilitat de la seva proposta, mentre la segona fase consta d’un seguiment i assessorament per dur a terme l’elaboració dels projectes guanyadors.

Els premis són:
  • 1r premi: 1.000€, acompanyament metodològic, tallers formatius i incubadora al centre.
  • 2n premi: 500€, acompanyament metodològic, tallers formatius i incubadora al centre.
Consulteu el tríptic informatiu aquí.

Per més informació podeu escriure a jovempren.centresarrià@gmail.com o trucar al 93.203.97.72 de 10 a 14 h i de 16 a 21 h.Comparteix