Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

29.11.2018

Sempre a punt contra les violències masclistes!


AEiG Flor de Neu

Eduquem per i en l’equitat i el respecte, per deconstruir els estereotips que sustenten aquestes violències, per trencar els silencis i per eradicar-les de manera absoluta.

El 25-N és el dia internacional per visibilitzar la lluita per l'eliminació de la violència envers les dones, una jornada molt necessària que demana, a més, una lluita constant. 
 
Els escoltes i les guies en som conscients i treballem als caus dia rere dia  per un món lliure de violències masclistes. No concebem un món còmplice i impune amb les violències de gènere, no el volem acceptar. Volem eradicar-les, volem capgirar el món perquè creiem que un món millor és possible. Un món just on les dones no són invisibilitzades ni menystingudes i poden viure lliures de violències sexuals i sense por. Per això eduquem per i en l’equitat i el respecte, per deconstruir els estereotips que sustenten aquestes violències, per trencar els silencis i per eradicar-les de manera absoluta.
 
Sempre a punt contra les violències masclistes!

Us deixem un recull de les publicacions que els agrupaments han pujat a les xarxes socials en relació a la jornada 25-N 'Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones'.

 


Etiquetes

Comparteix