Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

30.01.2019

Crònica de la Trobada d'Equips Generals de 4vents a Menorca

Els i les participants a la Trobada d'EEGG de 4vents, Menorca 2019
4vents

Les responsables de MEG del Projecte 4vents ens comparteixen la crònica de la Trobada d'Equips Generals de 4vents que va tenir lloc el darrer cap de setmana a Menorca.

El cap de setmana 25,26 i 27 de gener es va celebrar la Trobada d’Equips Generals de 4vents Escoltisme i Guiatge a Ciutadella (Menorca). Hi van participar les entitats que formen part del projecte: la Federació d’Escoltisme Valencià, el Moviment Escolta i Guia de Mallorca, els Escoltes i Guies de Mallorca, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, i els Escoltes de Menorca.

Durant la trobada, les diferents entitats van fer una petita presentació per donar a conèixer el moment en què es troben. També es van reunir per àmbits per tal de buscar punts en comú, suport mutu i possibles col•laboracions; presidències, escoles de formació, gestió i tresoreria, i comunicació van ser els grups de treball. 


Membres dels EEGG de MEG presentant l'entitat a la resta d'associacions de 4vents.

També hi va haver temps per compartir un sopar de pobles, gaudir d’una vetllada organitzada per Trucs de Menorca i fer una descoberta per Ciutadella a càrrec dels Escoltes de Menorca!

Aquesta vegada la trobada ha reunit una quarantena de persones, entre responsables i representants de les diferents entitats. Es reuneixen cada dos anys amb l’objectiu de compartir recursos i experiències, fer xarxa i crear sinèrgies per potenciar la feina que fa cadascuna al seu territori.  Trobar-se permet a les entitats apropar-se entre elles i enfortir els eixos que identifiquen 4vents: llengua, cultura i escoltisme.


Els i les membres dels EEGG de MEG participants a la trobada.


Comparteix