Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

27.02.2019

Torna l’1% solidari de MEG dirigit a entitats i organitzacions per a la justícia social

Projecte 'Parlem de drets' del Servei Civil Internacional finançat amb la convocatòria del 2015.
Servei Civil Internacional

MEG destinarà 5.162,58 € a projectes per cobrir les necessitats de Joves migrats que van sols, i 5.121,90 € a projectes de cooperació pel desenvolupament. El termini per presentar els projectes finalitza el 3 de març. AMPLIAT fins al 17 de març.


S’ha obert una nova convocatòria de la donació de l’1% dels ingressos propis de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) a organitzacions i entitats que duguin a terme projectes de cooperació pel desenvolupament i de suport a Joves migrats que van sols. Es podran presentar projectes fins al 3 de març 17 DE MARÇ (TERMINI AMPLIAT).

La primera dotació econòmica de la convocatoria, de 5.162,58 €, correspon a l’1% dels ingressos propis de MEG del curs 2016-2017 i anirà destinada a projectes que cobreixin les necessitats dels Joves migrats que van sols. Mentre que la segona, de 5.121,90 €, que correspon a l’1% del curs 2017-2018, anirà destinada a projectes de cooperación al desenvolupament.
 
Podeu consultar les bases i descarregar-vos les fitxes de sol·licitud aquí:
 
Convocatòria Joves migrats que van sols
Convocatòria Cooperació pel desenvolupament

MEG, com a entitat compromesa amb la transformació social, opta per un model de cooperació concret que vetlli per l'apoderament de la societat civil.

Es valoraran especialment els següents aspectes dels projectes presentats:
  • Educació
  • Repercussió
  • Temàtica
  • Base associativa
  • Significança econòmica
Per qualsevol dubte o consulta sobre la convocatòria podeu dirigir-vos a projectes@escoltesiguies.cat.

Aquesta donació NO està destinada a finançar projectes interns de MEG, dels agrupaments membres de l’associació o de la Fundació Josep Sans.


Comparteix