Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

19.02.2019

Es constitueix l’Equip de treball feminista de MEG

Cartell de la segona trobada

L’equip neix arran de la primera trobada per compartir la perspectiva de gènere de l’entitat que es va dur a terme el darrer 13 de gener.

El diumenge 13 de gener va tenir lloc a Can Cadena la 'primera trobada per compartir la perspectiva de gènere de l’entitat'. D’aquella trobada en van sortir unes iniciatives i uns acords d’entre els quals es trobava el constituir-se com a equip de treball.
 
Aquest equip ja constituït sota el nom d’Equip de treball feminista de MEG es trobarà regularment a diferents demarcacions per posar en marxa les accions que s’acordin i, a diferencia de la primera trobada, aquest serà mixt; tot i que depenent dels moments o dels punts de treball podrà ser necessari un equip no mixt o d’un col·lectiu en concret.
 
L’Equip convida a sumar-hi a tothom qui vulgui participar tot i que destaca que “a partir d’ara serà un grup de treball per implicar-se i no merament per compartir punts de vista”. Aquelles persones interessades a implicar-se poden escriure un correu a equip.genere@escoltesiguies.cat.
 
La propera trobada serà aquest diumenge 24 de febrer a les 16h a la seu de la Demarcació de Tarragona (C/ de les Coques, 1-C ‘Casa dels Concilis’).


Etiquetes

Comparteix