Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

11.03.2019

El 15 de març, joves en vaga pel clima

Animem als agrupaments a sumar-se a la activitats i manifestacions del divendres 15 de març organitzades per 'Fridays for Future Barcelona' i 'Fridays for Future Girona' per denunciar la situació d'emergència climàtica global.

El moviment global 'Fridays for Future', inspirat en les denúncies de la jove Greta Thunberg, crida a la mobilització internacional de joves per reclamar la reducció radical i immediata d'emissions contaminants.

El jovent català agafa també la iniciativa i mostra la seva preocupació per l'emergència climàtica que es viu actualment. Engega dues versions locals del moviment: 'Fridays for Future Barcelona' i 'Fridays for Future Girona' que pretenen posar fre a aquest desastre generat per la societat i animar a la mobilització de les noves generacions en la solidaritat internacional i la justícia climàtica.

El proper divendres 15 de març hi ha diverses convocatòries de manifestació de l'''Emergència climàtica. Vaga pel clima' que sota el lema 'Les generacions globals sense futur ens rebel·lem per la vida, uneix-te' pretenen aplegar multitud de joves preocupats pel futur del plantea i alhora emocionats per tot allò que poden canviar i aconseguir.

Caps i agrupaments, us hi sumeu?

BARCELONA
12 h Manifestació a la Plaça Universitat

GIRONA
12.30 h Concentració a la Plaça Pompeu Fabra
14 h Dinar popular a la Plaça Josep Pla
18 h Manifestació a la Plaça del vi

LLEIDA
12 h Plaça Víctor Siurana (esmorzar, tallers i manifestació)
 
 
Segueix-los també a Twitter i a Instagram!


Comparteix