Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

01.04.2019

Tornen les Trepitjades de Nord-Occidental

'Si el gènere se't fa una muntanya, nosaltres t'ajudem a pujar-la' és el lema de la trobada de caps d'aquest any que tindrà lloc el 17 d'abril a La Seu d'Urgell.

Les Trepitjades és una trobada de caps que es fa anualment a la Demarcació Nord-Occidental i que consta d'una caminada reflexiva i nocturna aprofitant la primera lluna plena de primavera.

Cada any s'escull un tema que genera interès als agrupaments (la identitat, els refugiats, la creativitat, etc.) i els Responsables Pedagògics dels agrupaments n'extreuen unes dinàmiques i preparen la trobada.

Cada any se celebra al poble d'algun dels agrupaments de la Demarcació Nord-Occidental. Aquests en fan l'acollida i preparen una ruta pel terme del poble. Durant la ruta, en petits grups, es treballen les diferents dinàmiques per aprofundir.

El dimecres 17 d'abril a la Seu d'Urgell, se celebraran les Trepitjades d'aquest curs que giraran entorn el gènere, sota el lema 'Si el gènere se't fa una muntanya, nosaltres t'ajudem a pujar-la'. Es treballarà tot fent una ruta nocturna sota la llum de la lluna pels camins del Pirineu.
 
L'hora de trobada és a les 8 del vespre al cau de la Seu - AEiG Urgellenc (vegeu el mapa) i s'agafaran forces amb un sopar. Posteriorment, a 2/4 de 10, es començarà la ruta que acabarà pels volts de les 12 de la nit. L'agrupament acollidor, ofereix lloc per dormir per si algú ho desitja.

Per inscriure-us-hi, heu de respondre aquest formulari. És totalment gratuït i teniu temps per apuntar-vos fins el 12 d'abril.


Comparteix