Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.04.2019

Els dies 24, 25 i 26 de maig torna el Clean Up The Med


AEiG Xaloc

Un any més, 4vents reforça el seu compromís per salvaguardar el medi ambient de les costes de la Mediterrània, espai comú i compartit entre totes les entitats del projecte, amb l'adhesió a la campanya Clean Up the Med de Legambiente.


El principal objectiu de la campanya Clean Up the Med és augmentar la consciència ambiental, al mateix temps que es redueix la contaminació generada per l'activitat humana. La manca d'aigua, la desertització, la pèrdua de biodiversitat, el colonialisme industrial, l'explotació dels recursos naturals i les conseqüències de la contaminació són les principals causes de les migracions ambientals.
 
I doncs, què podem fer?
- Podeu muntar un punt d'informació sobre l'ecologisme i la consciència ambiental.
- Podeu netejar un fragment de costa.
- També podeu guiar una excursió per visitar espais naturals de gran valor, per demostrar la importància de la conservació dels espais naturals.
 
El cap de setmana del 24, 25 i 26 de maig de 2019, seran milers els voluntaris que, arreu de la Mediterrània, estaran treballant per tal de conscienciar a les seves poblacions sobre la necessitat de conservació del medi ambient.

Per participar de la campanya, escull quin tipus d'acció podeu i teniu ganes de realitzar i envieu-nos un correu electrònic a 4vents@escoltes4vents.org.

Des del 1995, milers d'organitzacions i centenars de milers de voluntaris s'han involucrat en aquest projecte liderat i coordinat per la ONG italiana Legambiente. I vosaltres, us apunteu?

 
 


Comparteix