Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

29.04.2019

Aneu de campaments a l'Aragó? Assessoreu-vos amb l'equip Muntanya Segura de l'IAJ

L’Instituto Aragonés de la Juventud, per tal de potenciar la seguretat i facilitar l’organització d’activitats senderistes de muntanya que es realitzen en les acampades i colònies juvenils a l’Aragó, ofereix un assessorament previ per a aquest tipus d’activitats.

Durant els mesos d’abril i maig el servei d’assessorament previ de l’Instituto Aragonés de la Juventud (IAJ) posa a disposició el seu equip tècnic de Muntanya Segura per resoldre dubtes, aconsellar sobre la idoneïtat o l’estat de les rutes i guiar en els protocols de seguretat que convé seguir durant la planificació i la realització de les activitats senderistes o de muntanya amb menors.

ATENCIÓ, aquest servei no respon sobre temes de normatives d’acampada, només aspectes relacionats amb amb l’organització, planificació i normativa d’activitats senderistes o de muntanya amb menors.

Per sol·licitar l’assessorament només cal complimentar aquest formulari i l’equip tècnic de Muntanya Segura es posarà en contacte amb vosaltres.

D’altra banda, a la pàgina web de l’IAJ també podreu trobar 211 mapes de recorreguts senderistes i de muntanya de tot l’Aragó, acompanyats de llegenda MIDE, tracks i valoració del risc.


Comparteix