Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

09.05.2019

Campaments de MEG arreu del món!

Esteu pensant en fer campaments internacionals i us falten idees? Us compartim les destinacions que els agrupaments van escollir per a fer els seus campaments fora de Catalunya els dos darrers anys.⠀⠀⠀⠀⠀

Els escoltes i guies som uns culs inquiets. No en tenim prou en descobrir el nostre territori a través de descobertes i rutes, sinó que solem tenir la curiositat de conèixer més món.

Creiem que en la diversitat cultural està la riquesa de la societat i volem conèixer i palpar aquesta diversitat. Aquesta inquietud, juntament amb el tarannà solidari i la voluntat de fer servei, ens apropa a viure l’#AventuraInternacional des de l'escoltisme!

En els darrers dos cursos, més de 250 grups van marxar fora de Catalunya per a fer els seus campaments d'estiu! D'aquests, un centenar van marxar a altres països, mentre més de 150 van escollir territoris de l'estat espanyol.

Us compartim les destinacions dels campaments internacionals d'agrupaments de MEG d'aquests darrers dos anys, i a la llegenda podreu conèixer en detall el nombre de campaments que hi han tingut lloc!


Destinacions internacionalsDestinacions dins de l'estat espanyol 

Recordeu que si esteu preparant uns campaments internacionals us anirà molt bé conèixer primer els 10 passos a seguir per a preparar-se per l'#AventuraInternacional!Etiquetes

Comparteix