Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.05.2019

Nova convocatòria de beques per a activitats d’estiu de MEG


AEiG Ben Enllà

Aquesta línia de finançament està pensada per ajudar als agrupaments a garantir l’accés de tots els infants i joves a les seves activitats.

MEG obre una nova convocatòria de beques que pretén garantir l’accés per part de tots els infants i joves a les activitats d’estiu que duen a terme els seus agrupaments. Els ajuts han d’anar destinats a aquelles famílies que no els sigui possible assumir les quotes.

Per obtenir l’ajut és imprescindible presentar la documentació obligatòria. En el cas que ja s’hagi presentat en la primera convocatòria no cal tornar-la a enviar, simplement caldrà informar-ho en el moment d’enviar el correu a beques@escoltesiguies.cat.
 
Trobareu tota la informació de la convocatòria i els documents de la sol·licitud a l’apartat de Finançament de l'Espai del cap.
 
Des d'avui i fins al 2 de juny es podran presentar les sol·licituds i la documentació.

Les famílies podran demanar directament l'ajut però caldrà que informin a l'agrupament, ja que aquest haurà de presentar també un quadre resum de les sol·licituds. S'espera poder resoldre la primera quinzena de juny.

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb el Servei de Finançament escrivint a beques@escoltesiguies.cat o trucant al 93 590 27 00.


Comparteix