Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.05.2019

MEG estrena canal oficial de Telegram!

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya s'estrena a Telegram amb un canal oficial dirigit a caps i responsables associatius.

El canal oficial de l’entitat a Telegram (/escoltesiguies) té per objectiu dotar de recursos i informacions als i les caps i a responsables associatius del moviment, a través de la compartició d’eines i recursos, de l’agenda de l’entitat, de recordatoris d’esdeveniments o dates límits per a tràmits i d’articles d’interès.

Com a característica intrínseca dels canals de Telegram, serà unidireccional, i en aquest cas també públic. La periodicitat prevista és de màxim un missatge diari per no saturar d'informacions.
 

Caps i responsables associatius, per què subscriure’s al canal de MEG?

1. Per no perdre-us recursos interessants per a desenvolupar la vostra tasca a l’entitat. Al canal hi anirem publicant:
  • Recursos
  • Agenda
  • Recordatoris i dates límits
  • Articles i continguts interessants
  • Informacions de l’entitat
2. Perquè no us passin per alt dates clau. Sol·licitud de beques o finançament intern, inscripcions a formacions i activitats, firmes de dossier, etc. Durant el curs escolta hi ha moltes activitats i tràmits que tenen una data límit d’inscripció o de sol·licitud, el canal oficial us les recordarà perquè no quedeu fora de termini!

3. Per estar al dia d’informacions i articles interessants sobre MEG, escoltisme, educació, etc.! No perdis el fil de la tasca que duem a terme i coneix també experiències d’altres membres de l’entitat!

4. Perquè podreu buscar informacions a dins del canal. Com sabeu, el canal permet cercar paraules d’entre tot el que s’hi ha publicat (inclòs d’abans d’haver-se unit al canal). Per tant, si teniu algun dubte concret podeu buscar la paraula i segurament hi trobareu la informació que busqueu o alguna relacionada!
 

  Subscriviu-vos al canal: https://t.me/escoltesiguies
Notícies relacionades

Etiquetes

Comparteix