Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

23.05.2019

MEG entrega fulards als presos i exiliats polítics en mostra de suport

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya amb l'Associació Catalana dels Drets Civils, i els grups de suport 'Tamara no estàs sola' i 'Adri et volem a casa'.
MEG

L’entrega de fulards, màxim símbol de l’escoltisme, va tenir lloc ahir en la trobada setmanal de suport als presos i exiliats polítics que es du a terme els dimecres a la Plaça del Rei (Barcelona).

Ahir 22 de maig, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya va fer entrega de fulards de l’entitat en mostra del seu suport als presos i exiliats polítics a través de l’Associació Catalana dels Drets Civils, el grup de suport Tamara no estàs sola i el grup de suport Adri et volem a casa. L’acte es va dur a terme en la trobada setmanal que organitza el Comitè Llibertat els dimecres a les 19 h la Plaça del Rei de Barcelona. 

L’entrega del fulard és una acció de gran rellevància en el món de l’escoltisme, ja que és el  màxim símbol del moviment escolta, un símbol de compromís. Amb aquesta acció, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya va completar la mostra de suport i l’acció de reconeixement al compromís dels presos, preses, exiliats i exiliades polítiques vers el país i la societat catalana, que havia iniciat adreçant-los individualment unes paraules d’agraïment per carta on els explicava també la voluntat d’entregar-los un fulard de l’entitat.

A través de l’Associació Catalana dels Drets Civils, creada per familiars dels presos, preses, exiliats i exiliades polítiques, i els grups de suport de la Tamara Carrasco i l’Adrià Carrasco, l’entitat escolta pretén que els fulards arribin de manera simbòlica a tots ells i elles.

“Sabem que no defalleixen, així ens ho expliquen en les seves cartes de resposta. Volem dir-vos que nosaltres tampoc. Junts i juntes farem un país i una societat millors. Moltes gràcies i sempre a punt!” així tancaven el parlament els membres de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya en l’acte del Comitè Llibertat, on també va hi haver espai per a la lectura del manifest de Cap dona en l’oblit.

Comparteix