Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

29.05.2019

De l’1 al 9 de juny, una nova edició de la Setmana de la Natura

La Setmana de la Natura és una campanya dirigida a promoure activitats a tot Catalunya per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la natura i el territori.

Recuperar el bosc de ribera d’un riu; afavorir la biodiversitat creant una bassa per amfibis, un hotel d’insectes, o fent un hort; observar i anellar ocells amb experts; alliberar fauna autòctona recuperada, una xerrada sobre els valors naturals d’un espai, un taller de cuina amb productes ecològics i de proximitat, ajudar a treure residus dels espais naturals, fins i tot del fons del mar… Són només petits exemples de les múltiples propostes que oferirà la Setmana de la Natura durant 9 dies!
 

Agrupaments, com hi podeu participar?


Organitzeu una activitat entre l’1 i el 9 de juny del 2019 i envieu la informació prèviament a través d’aquest formulari. Si introduïu la vostra activitat a la #SetmanaNatura, l’organització podrà fer-ne difusió a través de la seva pàgina web.

Durant la Setmana, podeu seguir totes les activitats que es faran a través de les xarxes socials amb el hashtag #setmananatura. Per qualsevol dubte o suggeriment, poseu-vos en contacte amb l’organització a través del correu info@setmananatura.cat
 
La Setmana de la Natura és una iniciativa conjunta de la Xarxa de Custòdia del Territori i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC).


Comparteix