Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

07.06.2019

2n Concurs anual de Fotografia Escolta Europea


AEiG Sant Sadurní

Voleu participar al 2n Concurs Anual de Fotografia Escolta Europea? Aquest curs el tema és ‘Els escoltes, ciutadania activa’.

Arriba la segona edició del Concurs Anual de Fotografia Escolta Europea. Us agrada la fotografia i voleu contribuir a promoure el lema ‘Els escoltes, ciutadania activa’? Podeu guanyar vals de compra de 300, 200 i 100 euros per a dispositius fotogràfics.

Per il·lustrar el lema d’enguany ‘Els escoltes, ciutadania activa’ podeu presentar per exemple fotografies on es vegin escoltes i guies involucrats en projectes dels seus barris o municipis, en accions comunitàries, etc.
 

REQUISITS I CARACTERÍSTIQUES

Les fotografies han de tenir:
  • un títol que expressi de la millor manera possible el tema de la convocatòria
  • el nom i la direcció de l’autor/a
  • el nom de l’entitat a la qual pertany
  • la data i el lloc on es va fer la fotografia
  • la resolució ha de ser de 300 ppp i el format JPEG, PNG o EPS
Per participar (heu de ser escoltes o guies) envieu la fotografia a comms@scout.org amb l’assumpte “Scout Photography Contest 2019”. Teniu temps fins al 31 de juliol.
 

PREMIS

  • Premi d’Or: val de 300 € per a dispositius fotogràfics
  • Premi de Plata: val de 200 € per a dispositius fotogràfics
  • Premi de Bronze: val de 100 € per a dispositius fotogràfics
A més, les fotografies guanyadores apareixeran en les publicacions de la Regió Escolta Europea, incloent les publicacions de les xarxes socials.
 
Important

Per participar en aquesta convocatòria cal que sigueu l’autor/a de la imatge i que tingueu el consentiment de totes les persones que apareixen a la fotografia, si són majors de 16 anys, o dels seus pares/mares/tutors, si són menors d’edat. Emplena el formulari de consentiment i envieu-lo junt amb la sol·licitud, en compliment amb les dades de l’UE.
La Regió Escolta Europea tindrà dret a utilitzar les fotografies per a les seva publicació, exhibició i altres activitats escoltes (les imatges sempre durant l’autoria del o la fotògrafa).


Etiquetes

Comparteix