Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

13.06.2019

Participeu en els Premis Aprenentatge i Servei 2019, fins al 15 de setembre

Fins el 15 de setembre teniu temps per presentar la candidatura dels vostres projectes als Premis Aprenentatge i Servei 2019.

La Red Española de Aprendizaje-Servicio, la Fundació Educo i Editorial Edebé tornen a impulsar la convocatòria el Premis Aprenentatge i Servei 2019 al qual poden optar entitats socials, centres d'educació Infantil-Primària, ESO-Batxillerat i Formació Professional, que hagin dut a terme o estiguin encara desenvolupant alguna pràctica d’ApS, que es basa a aprendre mentre fas un servei a la comunitat.

En l'ApS l'alumnat identifica en el seu entorn proper una situació i es compromet a la seva millora tot desenvolupant un projecte solidari que posa en joc coneixements, habilitats, actituds i valors. Es tracta, doncs, de pràctiques que uneixen l’èxit educatiu amb el compromís social.

Fins a 25 premis pretenen reconèixer la tasca dels centres educatius i les entitats socials que integren l’aprenentatge dels i les estudiants amb accions solidàries destinades a millorar la qualitat de la vida de la comunitat, així com reconèixer les pràctiques d’ApS com a eina d’èxit educatiu i compromís social, i enfortir i difondre una cultura participativa, solidària i de compromís cívic, estimulant la divulgació i la implementació de l’ApS.
 
El termini per a presentar la candidatura és el 15 de setembre de 2019, i cal omplir el formulari que facilita l’organització. Consulteu els requisits i les modalitats abans, a les bases del concurs.

L’entrega dels premis tindrà lloc el 13 de desembre de 2019 en el marc de la XII Trobada Estatal d’Aprenentatge-Servei, a Pamplona (Navarra).


Comparteix