Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.07.2019

'Tu traces el pla', última fase de treball del nou Pla estratègic de MEG

Tu traces el pla!

Entrem en la darrera fase de la construcció del Pla estratègic que ha de guiar les passes de la nostra entitat durant els propers anys. La teva col·laboració ha estat clau per poder arribar fins aquí. Ara et demanem un últim pas: dona'ns la teva opinió sobre el document de treball.

Presentem als i les nostres membres el document de treball del nou pla estratègic fruit de la tasca que hem realitzat aquest curs. Resultat de la participació de totes: espais generals, agrupaments, caps, i per primera vegada, de manera directa, d’infants i joves.Des de la reflexió i anàlisi de la situació actual, plantegem els canvis i transformacions que l’entitat haurà d’implementar per fer front als reptes dels propers anys.

El contingut del nou pla estratègic recull tant les aportacions procedents de l’anàlisi de la documentació del procés d’unitat com el resultat de les dinàmiques que heu impulsat i en les que heu participat.

Aquesta nova etapa de l’entitat demana el compromís i la implicació de totes les que en formem part. Si ets cap o responsable associatiu/va de l'entitat avui rebràs un correu amb el document de treball i l'enllaç a un formulari per a poder donar la teva opinió.

També pots llegir el document a través d'aquest enllaç, si tens accés a l'Espai del cap:
 Document de treball

Tindràs temps fins al 8 de setembre per a participar-hi.

No deixis passar l'oportunitat, tu traces el pla!

 
Si no has rebut el correu per participar, escriu-nos a organitzacio@escoltesiguies.cat i t'enviarem l'enllaç directe al formulari.
 


Comparteix