Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

10.07.2019

Aquest estiu feu fotos d'escoltisme i cultura popular pel calendari escolta 2020!

El calendari escolta 2020 tindrà com a temàtica l'escoltisme i la cultura popular. Aprofiteu els campaments i l'estiu per fer fotografies que il·lustrin aquest vincle!

Com ja sabeu, cada any fem el calendari escolta i guia amb les entitats companyes del Projecte 4vents. Pel 2020 la temàtica pel calendari serà la l'escoltisme i la cultura popular, així que aprofiteu els campaments i les festes majors per fer fotos relacionades amb aquest tema!

Elements importants a tenir en compte:
  • És imprescindible que us assegureu que des de l’agrupament disposeu del permís d’imatge signat de totes les persones que apareixen a les fotos.
  • Cal que les fotos tinguin una bona resolució perquè no apareguin pixelades quan s'imprimeixin els calendaris.
  • Les fotos han d'anar acompanyades pel nom de l'autor/a, l'agrupament i un contacte amb la persona (mail o telèfon).
  • Envieu-les al Servei de Disseny i Comunicació (comunicacio@escoltesiguies.cat), preferiblement a través de serveis com NextCloud (pugueu una carpeta comprimida amb el nom de l'agrupament, no cal registrar-se),  Ydray,  WeTransferDropbox o similars. Recordeu d’indicar-nos el nom de l'autor/a, l'agrupament i un contacte amb la persona (mail o telèfon).

També necessitarem fotos vostres per utilitzar-les durant el curs a diferents notícies, materials, publicacions... Així que esperem rebre mooooltes fotos!

A la notícia "10 consells per fer bones fotos de campaments" trobareu idees!

Bons campaments i bon estiu!
 


Etiquetes

Comparteix