Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

09.08.2019

'Festival Pròleg', el projecte cultural dels Truc de l'AEiG Gent de Mar

Imatge de la campanya de micromecenatge del 'Festival Pròleg'

El festival és iniciativa dels Truc de l’Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar de Cambrils i pretén ser un punt de trobada entre diferents agents culturals del municipi.

El dissabte 24 d’agost tindrà lloc a Cambrils la primera edició del Festival Pròleg, un projecte dels Truc de l’Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar que pretén “escurçar distància entre creadors i públic, creant un espai familiar i proper d’intercanvi i exposició”.

Es tracta d'una jornada cultural on s’exposaran i es difondran treballs de diferents emprenedors i artistes del municipi, es duran a terme activitats familiars i es culminarà amb concerts de nit.

La proposta va néixer com a iniciativa de projecte de curs dels Truc en la seva darrera etapa com a infants a l’agrupament, fa cinc mesos i es finançarà gràcies a les donacions rebudes d’una campanya de micromecenatge creada i executada per ells i elles, que va assolir la seva fita amb poc més d’un mes.


La unitat de Truc de l'AEiG Gent de Mar és l'organitzadora del festival.

La programació del festival contempla una tarda farcida d’activitats: l’exposició de creadors i creadores cambrilenques, una batucada, tallers d’estereotips i reciclatge, sessions de contes interactius i diferents espectacles i concerts acústics per amenitzar la tarda. A partir de les 21:30 h arribaran els concerts de nit amb els grups cambrilencs ‘Lobster’, ‘Vivèrrids’i ‘La Clandestina’ i el grup convidat ‘Atupa’ del País Valencià. El festival acabarà amb el punxadiscos cambrilenc PD Peixampler.

No us el perdeu!


Programa d'activitats


Comparteix