Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

16.08.2019

124 grups viuen l'aventura internacional aquest estiu

La unitat de Truc de ruta per Portugal
AEiG Sebastià Montraveta

Un any més, han estat més de 120 grups els que han escollit sortir de Catalunya per viure l'aventura internacional durant campaments d'estiu a través de descobertes, rutes, conèixer l’escoltisme mundial o desenvolupar projectes de cooperació.

Aquest estiu, 124 grups de 86 agrupaments de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya han decidit fer els seus campaments d’estiu fora de Catalunya.
 
Com sempre, la majoria opta per destinacions estatals (53,2%) amb una preferència destacable per Euskadi (25) i Galícia (12). Altres grups han optat per Aragó, Astúries, Mallorca, Menorca, Cantàbria, Castella i Lleó o Navarra.

Aquest estiu els campaments internacionals (46,8%) han estat força repartits (18 destinacions diferents). Les més concorregudes: Marroc (10), Andorra (8) i Itàlia (6).
 
Altres destinacions internacionals han estat: Alemanya, Àustria, Escòcia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Nepal, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, Romania, Senegal i Suïssa.

Enguany tenim un empat entre les branques de Pioners i Caravel·les i Truc. Totes dues han fet 58 campaments fora de Catalunya. A més a més, Ràngers i Noies Guia n'ha fet 7 i 1 agrupament ha fet un campament conjunt.
 
Aneu on aneu, us desitgem uns molt bons campaments i un molt bon estiu!

Ah, i quan torneu, escriviu-nos a comunicacio@escoltesiguies.cat per explicar-nos-ho tot!


Comparteix