Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

19.08.2019

Obertes les inscripcions al 'Triangle Jove' 2019, enguany dedicat a la lluita contra el canvi climàtic

Triangle Jove 2018

La trobada, que aplega el jovent associat dels territoris de parla catalana, enguany arriba a la seva 21a edició i la dedica a la lluita contra el canvi climàtic.

Un any més, la Fundació Triangle Jove, formada pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), el Consell Valencià de la Joventut (CVJ) i el Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB), organitza la trobada ‘Triangle Jove’ amb l’objectiu d’aplegar joves pertanyents a moviments associatius per millorar la qualitat de l’associacionisme, potenciar la participació juvenil i fomentar espais de trobada i d’intercanvi d’experiències i reivindicacions comunes.

Els dies 18, 19 i 20 d’octubre tindrà lloc l’edició d’enguany del 'Triangle Jove', la 21a, a Moraira (País Valencià). Sota el lema 'Som el present, canviem el futur' centrarà els seus debats i activitats en la lluita contra el canvi climàtic, la promoció de la sostenibilitat, la introducció de la perspectiva ecofeminista en el moviment associatiu juvenil i la generació de noves eines per lluitar contra l’escalfament global.

Totes les persones joves de menys de 35 anys que participen d’alguna entitat juvenil o col·lectiu a Catalunya, el País Valencià o les Illes Balears estan convidades a participar del ‘Triangle Jove’. Cal inscriure’s-hi prèviament a través d’aquest formulari abans del 30 de setembre.

Us hi animeu?Comparteix